Lajmet kryesore

Lajme

Meksikë: Riciklim për Ushqim!

Prej momentit që qyteti i Meksikos mbylli një landfilld të madh të mbetjeve, banorët i’u drejtuan riciklimit –ndërkohë që pjesa tjetër e sistemit të mbeturinave është ende në kohë për t’u vënë nën...

Lajme

24 minuta që më bëjnë të fluturojë.

Nga Ditari i një çiklisteje…Carly Schwart! Në solidaritet dhe në stil me fqinjët në lagjen time edhe unë pedaojë një fixie përdita nga puna në shtëpi dhe anasjelltas. Pedalimet e mia të përditshme janë forma ime...