Shqipëria dhe dashuria për qeset plastike!!!

Nese Europa, SHBA dhe shume vende te tjera kane marre masa prej vitesh per te shpetuar Natyren nga qeset plastike, Shqiperia akoma hesht. Hesht nderkohe qe ambjenti po ndotet dita dites nga qeset plastike. Edhe pse ishte nje nisme e vitit 2011 e ministrise se Mjedisit te asaj kohe per ta kufizuar ne maksimum perdorimin e … Continue reading Shqipëria dhe dashuria për qeset plastike!!!