Eco Bicycle Ecovolis Lifestyle

Policia që duam, patrullim te liqeni me biçikleta

Written by ecovolis

Eshte bukur kur del per vrap nga liqeni dhe shikon qe policia patrullon zonen me bicikleta. Kjo eshte policia qe duam:)

 

policia bicvikleta