Lifestyle Video

Gjembaçët e vegjël duke pirë gji – VIDEO

Ecovolis
Written by ecovolis

Nga natyra, përveçse gjembaçë, iriqët janë edhe shumë të kujdesshëm që të shmangin rrezikun dhe kontaktet me kafshë të tjera dhe me njeriun.

Megjithatë, në Shtetet e Bashkuara dikush ja ka arritur që të filmojë një nënë iriqe duke u dhënë gji të vegjëlve të vet.

Pas disa sekonash, nëna e kupton se dikush po e filmonte dhe fsheh me trupin e vet të vegjlit e saj.

 

 

/ Top Channel

About the author

Ecovolis

ecovolis

Leave a Comment