Eco Bicycle Ecovolis Lajme Pedalo Te ndryshme Video

Ecovolis – Ne mbrojme natyren

Disa nga të rinjtë më aktivë dhe më të talentuar janë pjesë e ekipit tonë. Rrallë herë gjen një skuadër ku secili e gjen veten e tij në ekip dhe çdonjëri vjen me kënaqësi në ambientet e Ecovolis. Kjo skuadër është formuar natyrshëm dhe i është përshtatur lehtësisht misionit Ecovolis.

Mbi 10 vjet punë në shërbim të komunitetit dhe mjedisit bënë që PASS të sillte këtë nismë të shkëlqyer dhe një skuadër kaq të përkushtuar.

About the author

Ecovolis

ecovolis

Leave a Comment