Rreth Nesh

Skuadra Ecovolis
Disa nga të rinjtë më aktivë dhe më të talentuar janë pjesë e ekipit tonë. Rrallë herë gjen një skuadër ku secili e gjen veten e tij në ekip dhe çdonjëri vjen me kënaqësi në ambientet e Ecovolis. Kjo skuadër është formuar natyrshëm dhe i është përshtatur lehtësisht misionit Ecovolis.

Mbi 10 vjet punë në shërbim të komunitetit dhe mjedisit bënë që PASS të sillte këtë nismë të shkëlqyer dhe një skuadër kaq të përkushtuar.

Është e thjeshtë, është e mirë për shëndetin tuaj, për mjedisin dhe komunitetin tonë.
Ne jemi të angazhuar ndaj komunitetit, në misionin tonë për të siguruar një jetë të shëndetshme, të gjelbërt, në mënyrë argëtuese dhe sportive për banorët e Tiranës dhe vizitorët e qytetit tonë. Në fillimEcovolis do të vendos 4 stacione dhe 40 biçikleta, të përhapura në qendër të Tiranës, me shpresat për një rritje të shërbimit në të ardhmen. Anëtarësia do të jetë 900 lek në muaj ose 3.900 në vit. Në këtë mënyrë ju vetëm prezantoni kartën tuaj Ecovolis, zgjidhni një biçikletë dhe udhëtoni pa stres.