Lifestyle

Politikani i parë Shqiptar që ngjitet në Llogara me biçikletë…

Written by Jetmira Halilaj

Deputeti Dash Peza i njohur për dashurinë për natyrën në përgjithësi dhe për biçikletën në veçanti sëfundi ka nërmarr një sfidë tjetër. Ai është deputeti i parë në Shqipëri që ngjitet në maloren e fortë të Llogarasë me biçikletë.

Urojmë që shembullin e tij ta ndjekin dhe deputetet e tjerë me X-5 😉