Une Ricikloj

Asgjë e re nga fronti i riciklimit

Written by Jetmira Halilaj

Këto pamje i shikojmë përdit në qytetin tonë, janë me qindra njerëz që jetojnë duke mbledhur mbetje të ricikluar…dhe ne si vend jemi shumë larg procesit të mirëfillt të riciklimit.

Mbetjet e grumbulluara tek kitet e “Unë Ricikloj” kanë qenë gjithmonë dhuratë për të varfërit. Ndaj mos nguroni ti dhuroni mbetjet e ricikluara tek kitet e “Unë Ricikloj”, për ju janë thjesht mbeturina ndërsa për ata është buka e gojes.