Eco Bicycle

SeatyLock: Shala-Kavo mbërrin në Spanjë!

Written by albiona mucoimaj

Dizajni i saj shkaktoi një reagim tepër të madh në rrjetet sociale. Tashmë kjo është bërë një realitet për të gjithë çiklistët dhe ka filluar të shpërndahet me shpejtësi në shumë shtete.

Një shalë që funksionon dhe si kavo? Po, është e mundur!
Të paktën në mendjet e dizajnerave që e kanë ideuar e që  kanë formuar SeatyLock, është një projekt kurioz i cili në vitin 2014 përfshiu një platformë crowdfunding kickstarter dhe tani është duke pritur që të ketë suksesin e rradhës në Spanjë.

seatylock (1)“Deri tani ka qenë në dispozicion vetëm në Shtetet e Bashkuara, por në dyqane të rralla”, shpjegon Jaime Novo, një nga personat  përgjegjës për SeatyLock Iberia, kompania përgjegjëse për shpërndarjen e produktit në Spanjë. Jaime është i bindur se e ardhmja është e ndritshme për SeatyLock. Nga eksperienca e vet ai thotë se e ka përdorur Seaty Lock për dy muaj dhe është mëse e rehatshme dhe e lehtë për ta sistemuar. SeatyLock është një kyç shumë i fuqishëm dhe një vend i rehatshme për tu ulur gjithashtu. Dy funksione në një aksesor”, shpjegon Novo.

 

Çdo SeatyLock vjen e pajisur me një përshtatës universal që e lejon për ta instaluar në çdo biçikletë: në ato që palosen, biçikletat malore, urbane, elektrike … Pas një instalimi të thjeshtë, vëndi përshtatet për të marrë pozicionin më të mirë në biçikletë. Bllokohet, duke u bashkangjitur në vend dhe paloset nën të, bën shpërndarjen e peshës dhe kështu është homogjene si biçikletë dhe shihni se do keni një kavo të cilësisë së lartë. Për ta gjetur SeatyLock në një dyqan është ende e komplikuar ( është në dispozicion vetëm në: Madrid ‘s La Sonrisa Electric), palët e interesuara mund të blejnë përmes internetit www.debicio.com, të cilat janë në dispozicion me të gjitha modelet për dërgesë në të gjithë Gadishullin Iberik.