Ecovolis Lajme

Në punë me biçikletë

Written by Jetmira Halilaj

13173943_1155592991132037_6316971535882509623_n

Ka nisur sot sukseshëm aktiviteti “Në punë me biçikletë” që në orët e para të mëngjesit në adresën e Ecovolis dhe Eco Bicycle kanë mbërritur Print Screen e para ku tregojnë km e përshkruara për në punë.

Stacionet e Ecovolis janë hapur më heret se zakonisht për të mirëpritur qytetarët që të marrin biçikleta falas për në punë.

13181178_10206235488030940_1127031523_n     1936119_1155593094465360_8366387805461155003_n  13151477_1155593014465368_5391477652572830493_n    13151748_1155593064465363_4445118207162386405_n    13178594_1155593054465364_5254890985107499937_n

Me hashtagun #‎NëPunëMeBicikletë‬ janë postuar disa foto ku duken qartë persona të ndryshme që kanë marrë angazhimin të shkojnë në punë me biçikletë.

 

12524177_1753001871604902_1651868089774252532_n

13221080_1276571309021439_1192871954715906775_n

Në orë 16:00 – 19:00 tek Stacioni i Ecovolis  me një atmosferë të ngrohtë me muzikë live  do rimborsohet çdo person që ka pedaluar për në punë.

Duke sjellur km nëpërmjet Straves në  google map Teleperformance Albania do rimbursoj km e përshkruara  30 lek për km.

13102729_1152245398158822_2265307132709639136_n