Lajme Ti Raporto Video

Cilësia e naftës po na shkurton jetën!

Na ndodh rendom cdo dite ne rruge qe te shohim makinat qe nxjerrin shume tym nga pas. Shume kush mund te thote qe jane makinat model i vjeter por fatkeqesisht tym del dhe nga makinat e 2015-s. Eshte abstrakte qe kemi cmimin e naftes nder me te shtrenjten ne Europe dhe me cilesine me te dobet 🙁

Intitucionet perkatese kane vene ca gjoba modeste por nuk eshte kjo zgjidhja. Nese nuk merren masa drastike Tirana shume shpejt do ia kaloje dhe Pekinit per ndotjen e ambjentit.

Ecovolis fton qytetaret te denoncojne me foto me video prane redaksise sone ne menyre qe zeri yne te shkoje tek institucionet perkatese….