Ecovolis Eko Kopshtet Lifestyle

Qyteti më i bukur bashkëjeton me natyrën

Written by Ecovolis Editor

Koyo në Japoni është vlerësuar si qyteti më i bukur në botë. Në klasifikimin e qyteteve më të mira në botë të renditura nga Travel + Leisure, qyteti perandorak japonez Kyoto, renditet për të dytën herë me radhë në majën e qyteteve më të bukur për turizëm, në sajë të tempujve dhe kopshteve të veçantë botanikë.

Renditja është bërë bazuar në preferencat e pesë milionë lexuesve të revistës njujorkeze, ndërsa nga shteti fqinj Italia renditen dy qytete, Roma dhe Fierenze./a.y/noa.al

images (3)destination_kyoto_top