Donatore Lajme Te ndryshme

Barakat e romëve në Shkozë do zëvendësohen me shtëpi

Written by Ecovolis Editor

Tiranë, të gjitha barakat e romëve në Shkozë do të zëvendësohen me shtëpi.

Apel donatorëve që të ofrojnë ndihmë edhe bashkive në rrethe të ndryshme të provincës ku vështirësitë dhe problemet e shoqërisë janë më të mëdha.

kampi-i-romeve-te-liqeni1-c1200x600

download