Te ndryshme Ti Raporto

Vijon sterilizimi i qenve të rrugës

Written by Ecovolis Editor

Tirana është qyteti me numrin me te madh te banoreve ne Shqipëri, por mban vendin e pare edhe për kolonitë e qenve te rrugës. Rreth 15 mije qen, gati sa popullsia e nje qyteti, enden çdo dite rrugëve te kryeqytetit, duke rrezikuar seriozisht jetën e banoreve. Jo vetëm sulmet dhe kafshimet e tyre janë kthyer ne problem, por rrezik te madh përbejnë dhe sëmundjet qe transmetojnë tek njerëzit si leshmanjoza dhe ekinokoku. Çdo dite, merren nga rrugët e Tiranës 15 qen endacake per tu sterilizuar. Aksioni vijon…

/vizionplus.al/

qente-e-rruges-ne-tirane