Ecovolis Foto Te ndryshme

Orkidea, lulja e përsosmërisë femërore

Written by Ecovolis Editor

Orkide Phalaenopsis: “Ju jeni përsosja absolute”

Orkidea është një lule që ka një bukuri të përsosur dhe rrezatuese, një lule e këndshme. Në gjuhën e luleve, ajo i bën elozhe hirit dhe bukurisë femërore. Kjo lule mund t’i dhurohet një femre për të shprehur poetikisht admirimin dhe dashurinë që keni për të. Por ajo gjithashtu mund t’i dhurohet edhe për të falënderuar ose për të uruar një nënë e re.

 

6964555-orchid-flower-wallpaper