Eko Kopshtet Te ndryshme

TERARIUMËT, kopshte ideale për banesat

Written by Ecovolis Editor

Këto kopshte janë ideale për banesat. Me to mund të begatoni enterierin e banesës dhe mund t’i vendosni kudo: mbi komodinë, tavolinë, në teracë dhe çdo sipërfaqe ku bien në sy si dhe të krijoni oaza të gjelbërta në pjesë të ndryshme të banesës.

TERARIUMËT janë momentalisht trend botëror në rregullimin e enterierit. Këto kopshe në miniaturë janë mënyra ideale që në banesë të futet natyra dhe të begatohet me gjelbërim.

Punimi i tyre është shumë i lehtë. Punohen nga qelqi në forma të ndryshme. Fillimisht duhet ditur ku do t’i vendosni e më pas përzgjedhni formën e terariumit.

Ferma ime/

20130609220114956 20130609220150726