Lajme Lifestyle Ngjarjet kryesore Te ndryshme

Kjo renditje e shteteve më të pastra do t’ju habisë

Written by Ecovolis Editor

Niveli i sofistikimit të një vendi vërehet nga ajo se sa i pastër dhe mirë i rregulluar është ai. Pastërtia e një qyteti tregon se sa të civilizuar dhe disiplinuar janë popullata e atij shteti. Ajri i ndotur dhe mbeturinat përskaj rrugës krijojnë tension në sytë e turistëve dhe askush prej nesh nuk do të dëshironte të kalonte nëpër një qytet i cili është i mbushur me imazhe të tilla. Por nuk është vetëm sa për përshtypje pse duhet një shtet të jetë i pastër, shtetet duhen të jenë të pastra dhe t’u ofrojnë qytetarëve të tyre kushte sa më të mira jetese.

10. FRANCA

9. ISLANDA

8. ZVICRA

7. COSTA RIKA

6. SUEDIA

5. NORVEGJIA

4. MAURITANIA

3. AUSTRIA

2. KUBA

1. KOLUMBIA

20140608091854986577