Eco Bicycle Ecovolis Te ndryshme

Bicikleta, mjet i lumturise

Written by Ecovolis Editor

Perfitimet e bicikletes jane shume, nder me kryesoret do te veconim:

1. Mban trupin ne forme

2. Gjate pedalimit ke ndjesi sikur fluturon

3. Ecen me shpejt sesa ne kemb

4. Nuk ndot ambientin

5. Shmang trafiukun

6. Kursen para per karburant dhe parkim

7. Te fal nje buzeqeshje te madhe

 

bicycle-benefits-image