Lifestyle Te ndryshme Ti Raporto Une Ricikloj

Mbetjet përqafojnë Durrësin

Written by Ecovolis Editor

Vendgrumbullimi i mbetjeve urbane në Porto Romano të Durrësit është kthyer në një bombë ekologjike. Nga djegja në natyrë e tyre, përfshirë goma dhe plastikë, shkarkohen gazra toksike mjaft të dëmshëm, ndërsa institucionet publike vijojnë të jenë të pafuqishme për të ndryshuar këtë realitet. Ankesat e shumta të qytetarëve marrin zgjidhje vetëm me ndërtimin e landfillit te ri. Buxhetet e bashkive Durrës, Shijak dhe Krujë nuk mund të përballojnë projektet për landfillet.

TopChannel/