Lajme Ngjarjet kryesore Te ndryshme

Prangosen prodhuesit e gëlqeres

Written by Ecovolis Editor

Rindezja e furrave që prodhojnë gëlqere duke djegur goma automjetesh ka çuar në pranga 3 persona nga Fushë-Kruja dhe Kruja. Policia e Krujës në bashkëpunim me prokurorinë ka bërë kontrolle dhe ka arrestuar në flagrancë vetëm në 24 orët e fundit shtetasit Saba Kodheli nga Fushë-Kruja, Arben Demërxhiu dhe Fatmir Shullazi nga Kruja. Ata akuzohen për veprën penale “ndotje e ajrit” dhe janë kapur nga policia në momentin që kishin ndezur furrat në mënyrë ilegale.

MjedisiSot/

19_furrat-gelqere-22e73a19d9