Lajme Ngjarjet kryesore

Bota e do më shumë Shqipërinë

Written by Ecovolis Editor

Në 18 maj, kajakërs nga e gjithë Evropa do të protestojnë së bashku me parlamentarët shqiptarë, anëtarë të parlamentit të BE, banorë të luginës së Vjosës si dhe ruajtësit shqiptarë dhe ndërkombëtarë të natyrës për mbrojtjen e Vjosës dhe kundër ndërtimit të digave në të. Në këtë event të quajtur “Eventi i flotilës” pjesëmarrësit – disa prej tyre me varka- do te shkruajne nje peticion kunder heceve.

18_kajakers