Eko Kopshtet Lajme Te ndryshme

A do të jetonit në këto banesa në zemër të natyrës?

Keto foto kane bere xhiron e internetit dhe shume njerez jane skeptik a do te jetonin ne keto shtepi te vecanta.

Manastiri Katskhi Pillar, në Gjeorgji

1464000070_gjeorgji

Shtëpi në mes të lumit, në Serbi

1464000122_serbi

Shtëpia e Gurit, në Portugali

1464000227_port

Banesë e vetmuar në një ishull të vetmuar të Islandës

1464000363_islande