Eko Kopshtet Lajme Ngjarjet kryesore

Të mos e “zhveshim” natyrën

Written by Ecovolis Editor

Natyra eshte e mrekullueshme, kete tregojne edhe keto foto te cilat vijne nga vise te ndryshme. Natyra eshte aq sa komplekse eshte edhe “artiste”. Gjithcka eshte aty per ne, mjfton te jemi kuruesit e duhur per t’i shtur vlerat natyres tone dhe jo per t’ja zhveshur vlerat qe ka.

1464163582_foto6 1464163586_foto5 1464163590_foto4 1464163594_foto3 1464000070_gjeorgji (1)