Eco Bicycle

EKO Mendje mbjell zarzavate tek Shtëpia e Fëmijëve

Written by Jetmira Halilaj

Aktivistët e EKO Mendje-s punuan tokën dhe mbjellën kopeshtin e zarzavateve për fëmijët e Shtëpisë së Fëmijëve Parashkollorë.  Me synimin që të gjithe te ushqehen bio dhe shendetshem.
” Ishte nje kenaqesi e madhe t’i benim duart me dhe, dhe te mbillnim ato zarzavate qe nje nje dite te ushqehen femijet shendetshem.”- Shprehen aktivistët e EKO Mendje-s