Lajme Lifestyle Ngjarjet kryesore Te ndryshme

Inspiruese, hoqi dorë nga karriera për të jetuar në natyrë

Written by Ecovolis Editor

Elora Hardy eshte arkitektja e kesaj shtebi eko ne Indonesi. Elora la mbrapa gjithe jeten e ngritur ne New York per kete bashkejetese me natyren.

“Kur pashe strukturat e bambuse, mendova: Keto bejne sensin e perfektes! E vendosa menjehere, une dhe natyre” Shprehet Elora

1243005-1000-1460373577-Key-Projects_Sharma-24-818x543_VSCO 1243155-1000-1460373577-9fe262 1243205-1000-1460373577-IbukuHomePage03-Large-1200x798 1243255-1000-1460373577-Tree-House-Design-Ideas 1243305-1000-1460373577-222 1243405-1000-1460373577-33 1243605-1000-1460373577-66