Eco Bicycle Ecovolis Lajme Pedalo

Bota për biçikletat…

Written by Ecovolis Editor

Një shtet i zhvilluar si Gjermania i kushton aq shumë rëndësi ngasjes së biçikletave, saqë ka ndërtuar një autostradën e parë në Evropë të dedikuar për biçikleta në gjatësi prej 60 kilometrash, e cila i lidh dy qytete të mëdha Dortmundin dhe Duisburgun.

Ndërsa në Holandë në qytetet si Amsterdami apo Groningeni çiklistët mund të tejkalojnë makinat gjatë lëvizjes së tyre nëpër rrugë automobilistike, pasi makinat nuk kanë të drejtë të rrisin shpejtësinë mbi 60 kilometra në orë.

1023-03