Eco Bicycle Eko Kopshtet Lajme Ngjarjet kryesore Pedalo

Biçikleta prej kartoni që mund të ndryshojë botën

Written by Ecovolis Editor

Një bicikletë e realizuar plotësisht prej kartoni.

E ka realizuar këtë vepër artisti izraelit Izhan Gafni dhe rezultatet e eksperimentit të tij kanë nxjerrë këtë model të ri, shumë ekonomik dhe ambiental.

Izhar-Gafni-cardboard-bike-2  bicicleta-de-carton