Eco Bicycle Ecovolis Lajme

GOOGLE PROJEKTON BIÇIKLETË VET-DREJTUESE

Written by Ecovolis Editor

Digasteri i gjigantit ndërkombëtar Google në Holandë ka projektuar një biçikletë që vet’drejtohet.

Në Holandë biçikletat përdoren thuajse më së shumti në botë, dhe kompania ka vendosur ta bëj një biçikletë që do t’ua lehtësoj ngasësve transmeton ilirida.net.

Biçikleta mund të dirigjohet nga largësia përmes telefonave të mençur, ku pronari mund ta “thërras” që ta marrë nga vendi ku në ato momente gjendet.

Për më shumë, biçikleta nuk praptohet ngase ka një sistem të balansimit, dhe kamerat përpara saj, me qëllim që t’i sheh mjetet tjera në komunikacionin rrugorë.

27389859_original