Lajme Ngjarjet kryesore Une Ricikloj

Mbetjet janë në modë, Mbetjet janë art!

Written by Ecovolis Editor

Mbetjet jane ne mode, Mbetjet jane art! Eja bashkohu edhe ti, sepse Arti është për të gjithë , Arti nuk ka nevojë për ftesë, Arti është për te gjithë ata që kanë një shpirt të lirë, Arti sjell ndryshim, Arti përcjell jete, dashuri dhe bukuri atje ku të gjithë mendojnë se nuk ka vlera! Bashkohu me ne edhe jepi vizionit tend nje tjeter dimension. Bashkohu me ata qe kane vizione per te ardhmen!

Ky aktivitet eshte i hapur per te gjithe qytetaret te moshave te ndryshme, edhe ka si qellim te motivoje kreativitetin edhe pjesemarrjen e kujtdo qe deshiron te jete pjese e artit te riciklimit, qe kerkon te kaloj nje mesazh per mbrojtjen apo problematikat e mjedisit, te sensibilizoje edhe te transmetoje njohuri. Nese ju keni ndonje krijimtari tuajen, ne foto, artkraft, pikture apo instalacion e cila flet per mbetjet, edhe problematikat e mjedisit, edhe deshironi ta prezantoni, atehere kjo eshte platforma e pershatshme per ju.

13237688_1032768230149863_7135657303129292845_n