Lifestyle

Tirana Dhuron – 1 Qershor! Dhuro edhe ti

Written by ecovolis

Në më të shumtën e rasteve, i drejtohemi dashurisë që është gjysma e zemrës, por ekziston një dashuri tjetër që është më e madhe se gjysma, që zë gjithë zemrën.
Dashuria për fëmijët!
Zoti na i ka dhënë të gatshme opsionet e jetës, mjaft të zgjedhim masën që do mbushim zemrën.

Kete 1 Qershor falim dashuri per te gjithe ata te femije, prinderit e te cileve nuk kane mundesi ti blejne libra, lodra, veshje a ushqim.

Ne e filluam maratonen e dhurimit me 5 bicikleta per Shtepine e Femijes. Dhuro dhe ti!dhirrr