Lajme Lifestyle

Me Biçikletë drejt Kuçit

Written by Jetmira Halilaj

EKO Mendje ne nismen e saj ambjentaliste/sociale “Udheto me Biciklete” kesaj rradhe ishte ne fshatin Kuc vetem 7 km larg Shkodre. Mes lumit Drin dhe lumit Kir me kalane Rozafa perballe. kaluam momente te bukura mes miqsh qe dojne Natyren dhe dhurojne vetem buzeqeshje. Mbas disa oreve pikniku dhe argetimi, shkuam mes Lumit Bune dhe afer bashkimit te Drinit me Kirin dhe me pas ne liqenin e Shkodres . Jemi me fat qe kemi te gjitha keta bukuri Natyrore dhe duhet te kemi kujdesin me ta madh qe ta ruajm, duhet te jemi EKO 🙂 .

Kujdesuni per Natyren miq, udhetoni me biciklete!

– EKO Mendje