Lajme Lifestyle Pedalo

Megi Hasani: Më duket se kam lindur me rrota!

Written by Jetmira Halilaj

Megi Hasani – Aktiviste e biçikletave!
Më duket se kam lindur me rrota! E kam shoqe jete biçikletën, do ndahem vetëm kur të shoh një gomar që fluturon. Momenti më i vështirë një ditë me shi kur u rrëzova ne asfalt dhe një polic aty, më thotë me qetësi: “Je bërë pak pis te pantallonat…” 😀 I them gjithë të rinjve të ndjekin ëndrrat e tyre me biçikletë, i siguroj që do i arrijnë më shpejt…