Lifestyle Video

Gjembaçët e vegjël duke pirë gji – VIDEO

Written by ecovolis

Nga natyra, përveçse gjembaçë, iriqët janë edhe shumë të kujdesshëm që të shmangin rrezikun dhe kontaktet me kafshë të tjera dhe me njeriun.

Megjithatë, në Shtetet e Bashkuara dikush ja ka arritur që të filmojë një nënë iriqe duke u dhënë gji të vegjëlve të vet.

Pas disa sekonash, nëna e kupton se dikush po e filmonte dhe fsheh me trupin e vet të vegjlit e saj.

 

 

/ Top Channel