Ecovolis Lajme

Eja të pastrojmë bregdetin!

Written by Jetmira Halilaj

Ne ka nje mundesi qe ky vend te zhvillohet ai eshte TURIZMI. Kete te shtune te gjithe bashke drejt Rana e Hedhun, Shengjin ne nje aksion pastrimi dhe vetedijesimi, per te promovuar Shqiperine e bukur dhe te paster.

Te dashur aktiviste dhe cikliste, kete te shtune pedalojme drejt nje mrekullie tjeter shqiptare qe therret per ndihmen tone.

Nisja te Shtunen, Ora 08:30, Ecovolis – Pallati Kongreseve

#AdriatikuPaster #ShpresePerTurizmin 🙂

http://https://www.facebook.com/ecovolis/photos/gm.638524799634338/1230869330266294/?type=3&theater