Ai i  ka bindur vizituesit e sinagogës së tij, se nëse vajzat e reja i japin biçikletës, kjo do t’i dëmtonte ato dhe mënyra se si ato ulen në biçikleta, mund t’iu duket pozitë provokuese meshkujve!

Ka edhe kështu jo pak gjëra të çudisin në botë…!