Lajme Lifestyle

Biçikleta elektrike për çdo terren

Written by Jetmira Halilaj

Moto Parilla Carbon, biçikleta me pamje të veçantë, të lejon të ngjitesh në çdo sipërfaqe edhe nëse të braktisin fuqitë.

Kur e shohin që nuk mund të ngjiten vetë, përdoruesit mund të ndezin motorin 250 vatësh Shimano Steps, i cili mund të arrijë deri në 25 km/orë.

Biçikleta është e punuar me goma të trasha për çdo terren, me trup të qëndrueshëm e të lehtë, si dhe me zbutës tronditjesh. E vetmja gjë që nuk zbut tronditjet është çmimi, pasi nuk shiten për më pak se 2000 dollarë.

/ Top Channel