Ecovolis Ti Raporto

Written by ecovolis

Me 25 qershor 2016,ditën e shtunë, nga ora 09.00 -10.00,në Tiranë,do të zhvillohet protesta me moton “Larg Duart nga Valbona”,duke filluar nga Ministria e Energjisë dhe Industrise, për të përfunduar para Kryeministrisë.

 

 

daaa

Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë protestë.
Pjesemarrja juaj afron fitoren tonë të përbashkët në mbrojjen e Luginës së Valbones.
Hollësi të tjera për programin e protestes do të jepen ditët në vazhdim.

Mirësevini në frontin e mbrojtësve të Valbonës!