Eco Bicycle

Biçikletë edhe gjenerator. Kur mjedisit i jep dhe i merr në mënyrën më të bukur!

Written by albiona mucoimaj

Pedaloje një biçikletë dhe pastaj parkoje në dhomë që të prodhojë energji të pastër elektrike.

Kjo është ajo që Adam Boesel, krijuesi i kësaj biçiklete dhe gjeneratorëve të tjerë Eko të programit “Green Read & Ride” , ka arritur të realozojë. Një biçikletë që jo vetëm të pedalojë por në fund edhe të të prodhojë energji të pastër elektrike

Këto biçikleta mund të prodhojnë diku midis 30 dhe 100 vat, pavarësisht nga personi që e pedalon,

Në fund ajo që është më e rëndësishme është që çdo person që e përdor e ndjen veten të dobishëm që është miqësor me mjedisin në kuptimin më të bukur të mundshëm.

Shitjet e kësaj biçiklete priten të fillojnë në shtator ndërkohë që prenotimet kanë filluar që këtë muaj. Tregues imirë i një gjenerate që përpiqet të mbrojë mjedisin!