Eco Bicycle

Aktivistet ecovolis vendosin tabela ndergjegjesuese per bicikletat!

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese. Ne kuader te Javes se Levizjes se Gjelbert, aktiviste vullnetare vendosesn dhjetera tabela informuese dhe ndergjegjesuese per qytetaret e Tiranes ne rruget kryesore te qytetit.

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

IMG_5760

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese

Aksion per vendosjen e tabelave ndergjegjesuese