Eco Bicycle

A e dini kush ka thënë frazat më të mira rreth çiklizmit?

Written by Ecovolis Editor

albert-einstein-life-is-like-riding-a-bicycle-quote

Ne i kemi lexuar ose edhe menduar dikur. Ndoshta biem dakord me ta.
Këtu janë 15 nga fazat më të mira të çiklizmit dhe pedalimit në histori.

1 .”Jeta është si të ngasësh një biçikletë. Për të mbajtur ekuilibrin ne duhet të vazhdojmë të pedalojmë.”
|Albert Ajnshtajn|

2.”Nëse shqetësohesh për rënien e biçikletës, nuk do të ngrihesh kurrë”.
|Lance Amstrong|

3.”Kur dita bëhet natë, kur puna duket monotone, kur është e vështirë të mbash shpresën, vetëm mere biçikletën dhe fillo të pedalosh”.
|Arthur Conan Doyle|

4.” “Asgjë nuk është e krahasueshme me kënaqësinë e thjeshtë për të pedaluar  një biçikletë”
|John F. Kennedy|

5.“Ju nuk duhet të keni ndonjë frikë nga humbja, në fakt kam humbur shumë gara më shumë se sa kam fituar”.
|Miguel Indurain|

6.”Të ngasësh biçikletën  është  se sa më mirë i njihni skemat e një vendi, ndërsa ju djersni duke ngjitur në male dhe rrëshqiteni në shpatet”.
|Ernest Heminguey|


7.”Kur shoh një të rritur në një biçikletë, nuk e humb shpresën për të ardhmen e  racës njerëzore”.
|H.G Wells|

8.”Kur unë ngas biçikletën time ndihem si një budist i lumtur që gëzon ekzistencën e tij tokësore”.
|Robin Williams|

9.”Çiklizmi është një mënyrë efektive, ekonomike dhe ekologjikisht e shëndoshë e transportit dhe argëtimit. Çiklizmi është një aktivitet i madh për familjet, çiklistët dhe udhëtarët”
|Bill Clinton|

10.”Një kompjuter është vegla më e mahnitshme që kemi krijuar. Është e barabartë me një biçikletë për mendjet tona”
|Steve Jobs|

11. “I drejtuar për të fituar, jo për të kënaqur stafin.”
|Bernard Hinault|

12.”Biçikleta ka bërë më shumë për emancipimin e grave sesa çdo gjë tjetër në botë.”
|Susan B. Anthony|

13.”Më pëlqen të gjitha sportet, por çiklizmi është diçka shumë e veçantë, në barkun e nënës time po vozisja një biçikletë dhe mendoj se do të vdes në një.”
|Edy Merkcx|

14.”Une relaksohem duke marre bicikleten time dhe duke pedaluar përsëri”
|Michelle Pfeiffer|

15.”Diçka nuk është e drejtë në një shoqëri që shkon me makinë në palestër për të praktikuar çiklizëm shtëpie”.
|Bill Nye|