Ecovolis Lifestyle Pedalo Te ndryshme

Biciklete elektrike për të ecur mbi ujë!

Written by ecovolis

Manta5, një kompani me bazë në Zelandën e Re, ka prezantuar nje model te ri biciklete të quajtur Hydrofoiler XE-1. Ky model i ri është disejnuar për të pedaluar mbi sipërfaqe ujore si në liqene, në lumenj, dete dhe oqean. Bicikleta punon me elektricitet dhe ka një motor 400w që ndihmon në pedalim.
Për të gjithë personat që adhurojnë pedalimin dhe sported ujore tashme keni një pajisje të re, që ju lejon ti bëni të dyja. Gjithashtu nuk do të shqetësoheni më nëse rrëzoheni nga bicikleta. Duke mësuar ta pedaloni mirë do ta keni lehtë të dilni nga uji nëse rrëzoheni në mes të detit.
Për më shumë ndiqni video: