Eco Bicycle Ecovolis Lajme

Biblioteka gjigande me 1.2 milion libra!

Written by ecovolis

Gjithsecilit I pelqen te kete intimitetin e tij nderkohe qe lexon nje liber, porn je perjashtim mund te behet ne rastin e kesaj biblioteke gjigande hapur se fundmi ne Kine. Struktura e pabesueshme ka një sfere gjigante në mes që duket tamam si një sy gjiganti.
E vendosur në Qarkun Kulturor Binhai në bibliotekën pesë-katëshe, e cila është projektuar nga firma holandeze e dizajnit MVRDV në bashkëpunim me Institutin e Planifikimit Urban dhe Dizajnit të Tianjin (TUPDI) dhe që atëherë është quajtur “Syri i Binhai”, mbulon 34,000 metra katrorë dhe mund të mbajë deri në 1.2 milion libra. Duke përfunduar ne vetëm tre vjet, biblioteka përmban një zonë leximi në katin e parë, hapësira clodhese në seksionet e mesme dhe zyrat, hapësirat e takimeve dhe dhomat kompjuterike në krye.