Eco Bicycle Ecovolis Foto Ngjarjet kryesore Te ndryshme

Ndryshimi vjen përmes aktivizmit!

Written by ecovolis

Një gjë është e sigurtë shumë të rinjve situate në vend i ka ardhur në majë të hundës. Teatri politik nuk po pi më ujë dhe mungesa e shpresës ka bërë që të rinjtë të fillojnë të kërkojnë ndryshim përmes aktivizmit. Këto janë disa nga mesazhet që ata kishin këtë të hënë! 