Ecovolis Lifestyle Ngjarjet kryesore Te ndryshme

I shajt kush hedh mbeturina ne lumë!

Written by ecovolis

Ne do të vazhdojmë çdo ditë, në çdo lumë, në çdo grykëderdhje, në çdo park, në çdo liqen, në çdo plazh dhe mal, të pastrojmë, të mbjellim, të denoncojmë, derisa çdo qytetar të bëj detyrën e tij, të mbroj dhe të mbaj pastër vëndin tonë! #Shkumbin 5.1.2018 🌎🇦🇱