Ngjarjet kryesore Ti Raporto Une Ricikloj

Femijet e Kopshtit mbledhin materialet e riciklueshme per te mbjelle peme dhe lule ne kopesht!

Written by ecovolis

Kjo është historia e fëmijëve të Kopshtit në Laprakë, të cilët vendosën të grumbullojnë materialet e riciklueshme të plastikës dhe metalit ♻️për të mbjellë pemë dhe lule te kopshti I tyre! 🌳🌻 Brenda dy javësh grumbulluan shumën për të blerë plot 4 pemë dhe 10 lule! 😍 Më ambientalistë se këta fëmijë nuk kishim parë! RESPEKTE kopshtit, edukatores, fëmijëve të mrekullueshëm.🙏 Tani jemi më të qetë, se përtej babëzisë së tanishme, po vjen një brez me dashuri për mjedisin dhe natyrën! #HistoriSuksesi #RiciklimiDhePemësh 🙏👼♻️