Eco Bicycle Ecovolis Lajme Pedalo Te ndryshme Video

Ecovolis – Ne mbrojme natyren

Disa nga të rinjtë më aktivë dhe më të talentuar janë pjesë e ekipit tonë. Rrallë herë gjen një skuadër ku secili e gjen veten e tij në ekip dhe çdonjëri vjen me kënaqësi në ambientet e Ecovolis. Kjo skuadër është formuar natyrshëm dhe i është përshtatur lehtësisht misionit Ecovolis.

Mbi 10 vjet punë në shërbim të komunitetit dhe mjedisit bënë që PASS të sillte këtë nismë të shkëlqyer dhe një skuadër kaq të përkushtuar.