Eco Bicycle Eco Bicycle Shop Ecovolis Pedalo Te ndryshme

Perparesite e Ecovolis

Written by ecovolis

Është e thjeshtë, është e mirë për shëndetin tuaj, për mjedisin dhe komunitetin tonë.
Ne jemi të angazhuar ndaj komunitetit, në misionin tonë për të siguruar një jetë të shëndetshme, të gjelbërt, në mënyrë argëtuese dhe sportive për banorët e Tiranës dhe vizitorët e qytetit tonë. Në fillimEcovolis do të vendos 4 stacione dhe 40 biçikleta, të përhapura në qendër të Tiranës, me shpresat për një rritje të shërbimit në të ardhmen. Anëtarësia do të jetë 900 lek në muaj ose 3.900 në vit. Në këtë mënyrë ju vetëm prezantoni kartën tuaj Ecovolis, zgjidhni një biçikletë dhe udhëtoni pa stres.