Ngjarjet kryesore

Skandali Lura: Nga vjedhja tek djegia

Written by ecovolis

y dokument tregon se ne Lure jane hedhur nga Ministria e Mjedisit rreth 200 mije EU (Ndersa ne sherbimin pyjor Diber jane raportuar 500 mije EU ) per te mbjellur 45000. fidane , per te rregulluar rrugen dhe per te pastruar pyllin nga trungjet e leshuar qe perbejne rrezik zjarri.
Por ju qytetare dhe aksionist qe moret pjese ne aksionin “Te gjithe per Luren” a pate rruge te rregualluar per ne Lure? Disa prej jush i shkaterruan makinat e tyre ne kete aksion per te mbjelle fidane ne Park.

dok skandal lura

A pate 45. mije pisha te mbjella nje vit me pare ne liqenet e Lures? (shenim : Keto pisha dallohen kollaj se nuk jane pisha te vendit por te ardhura nga Hollanda qe sipas specialisteve ishte gabim (ose e kote) te mbilleshin ketu). Nderkohe ju mbollet me leket tuaja, para kamerave, 500 fidan
A e pate Parkun e Lures te pastruar nga trungjet dhe deget e pishave te prera per tu mbrojtur nga zjarri, per te cilen jane paguar rreth 100.000 EU?
Ne se nuk i keni pare keto investime atehere t’i kerkojme Ministrit te Mjedisit tja ktheje 200 mij Eurot publikut se ai i perdor me me ndershmeri.
Te gjithe jemi per Luren por Ministri i Mjedisit eshte kundra Lures dhe kundra nesh si qytetare qe duam te kthejme shpresen per Luren dhe tere Shqiperine. Ai na ka vjedhur 2 here, se pari na ka marre taksat tona se dyti edhe leket tona qe investuam direkt ne aksionet e fundit “Shprese per Luren” Nje pjese te ketyre lekeve mund t’i gjeni te Lokali i Ministrit ne Durres i cili eshte veshur me derrasa prej pishe nga Lura(per nje ekspert pyjesh kjo dallohet shume qarte.

lura bardhezi