Ecovolis

Ecovolis

Eco Bicycle

2021: Një vit i krizës klimatike

Një vështrim prapa në 12 muaj të samiteve kryesore, motit shkatërrues dhe zbulimeve alarmante Burimi: The Guardian Janar Viti filloi me një numërim të dëmeve pas ngjarjeve katastrofike ekstreme të motit të vitit 2020, nga zjarret...

Eco Bicycle

“Stani në Maj të Malit”

Në kuadër të projektit: “Stani në Maj të Malit”, që po zbatohet në Lurë, mbështetur financiarisht nga CEPF dhe zbatuar nga shoqata Ekovolis, nëse komuniteti  i Lurës ka pyetje apo ankesa duhet të kontaktoj fillimisht në adresat e...

Eco Bicycle Eco Blog

A do ketë pushime këtë verë?

Te gjithe kemi nje pyetje: si do pushojme kete vere? Sa do jete largesia mes nesh? Do shijojme detin si dikur, pa e vrare mendjen! Ndonese kete te fundit per dicka e kemi ndare: do pushojme shqip. Te gjithe ndjehemi ca me te mire...

Ecovolis

Ecovolis