Ecovolis

Eco Bicycle Lajme

Fillon puna per Fshatin Social!

Sot mori jetë ëndrra jonë e Fshatit Social. Së bashku me Qendrën e Formimit Profesional Nr.4, ndërtuam shtëpinë e parë për Zanën, nënë e dy fëmijëve, me arsim të lartë dhe në kushte të vështira! Nëse studentët duarartë të...